söndag 5 december 2010

Grupparbete SAS G Grupp 2

29 november
Första resedagen till Uppsala
Klockan 6.00:
Idag ska vi, Oksana och Vera åka till Uppsala! Det ska bli jätte spännande. Dit ska vi åka tåg. Tåget går klockan 8.50 och kommer fram 9.47. Restid är 57 minuter. En biljett kostar 141: -, vi åker 1 klass.
Senare på kvällen:
  Vi hade varsin stor väska med kläder och smink. Vi träffades vid ICA Maxi och åkte taxi till tågstationen. Ja, tåget kom i tid och kupén var bra . Vi var så hungriga. Äntligen fick vi maten. Det var riktigt gott och sen fick vi kaffe med choklad.
 Sedan var vi framme! Vi tog taxi till hotell Clarion på Dragarbrunnsgatan 23 i centrala Uppsala.  Våra kompisar hade rekommenderat det som det bästa hotellet i Uppsala. Vi fick varsin svit. Vi gick upp till sviterna och packade upp kläderna. Efter det åt vi lunch på hotellet. Sen vi gick till SPA avdelning som heter Chic Clinic. Där tog vi en SPA behandling som kostar 1350: - (80 min).
Där ingår peeling, fot, hand och ryggmassage. Sen avslutades den med ansiktsrengöring.  Efter SPA gick vi på våra rum för att byta kläder klockan 18.00. Sen åkte vi taxi till Uppsala Stadsteater som ligger på Kungsgatan 53. Där såg vi föreställningen ”Anna Karenina”.  Efter teatern promenerade vi till restaurangen ”China river” som ligger på Kungsgatan 57A. 
 Där diskuterade vi föreställningen som vi hade sett. Efter den goda maten var vi trötta men glada och åkte till hotellet och sov.
Den första resedagen är slut. Imorgon väntar Uppsalas sevärdheter på oss!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag vill se några bilder från Uppsala. Hur ser Uppsala universitet ut? Hotellet? Teatern? Badet? Jag är så väldigt nyfiken!!!

    /Philippa

    SvaraRadera