torsdag 18 november 2010

Hejjjjjj

 Jag heter Aaron.  Igår efter skolan var jag hemma .  Sen lagade vi mat . Och sen vi klär oss för att gå att ta hand om min frus barn barn. Sedan kom vi till farsta vård för min frus barn barn.  Sedan kom vi tillbaka hem.

onsdag 17 november 2010

Påminnelse!

Glöm inte att vi ska på studiebesök till riksdagen på måndag!
Läs mer under etiketter: riksdagen.

/Philippa

HEY

Jag heter David och är 25 år.Jag är från Ghana.Nu är jag i Sverige med min familj.Jag  jobbar här i Sverige på en restuarang,och studerar sfi.Jag tillbringar min tid med min familj och spelar fotboll.Jag tar en promenad med min fru några gånger......

hejjjjj

 Igår efter skolan var  jag hemma. Sen lagade vi mat och sen åt vi.  Sen  pratade  vi lite .  Efter lunchen diskade jag. Sen vilade vi . Sen satt vi i soffan för att se en romantisk film. Filmen var en och en halvtimme lång. Jag minns inte namnet. Igår var en vacker dag med min fru. Det var allt om igår.

Burundi

Jag heter Eric och kommer från Burundi.Burundi i ligger i central Afrika.Burundis huvudstad är Bujumbura.Vi har en president.Det finns 4 språk kirundiska,swahili,franska och engelska.Burundi har 8 miljoner invånare.Vi har olika religioner katoliker,protestanter, muslimer och evangelister. Burundi exporterar kaffe och te.Vi har en stor sjö som heter Tanganyika.

måndag 15 november 2010

Group 2

Hej klasskamrater och Philipa,
  Jag ska tyvär Jobba imorgon hela dagen,...jag sog fram emot till imorgon,jag tänkter egentligen hela helgen om det,vi borja med Alfreds kärleksaffär...LEDSAMT kl 19:30 idag, sondag,de ringde :( .jävl$ Ski$ Far% (ursäkta mig Philipa)..Kan ni skicka mig email och berrätta mig vad ni har gjort? :)
MVH
dramakungen