torsdag 3 maj 2012

Torsdagen den 3 maj 2012

Idag är det näst sista dagen med vår favoritlärare Philippa. Vi är ledsna och kommer att sakna henne. Vi ska fortsätta studera svenska! På måndag kommer vår nya lärare Stefan. Vi vet lite om Stefan. Vi hoppas att han också blir vår favoritlärare! Tack Philippa för att du har varit snäll mot oss, att du har haft tålamod med oss.

Makedonka: När jag har haft problem har jag pratat med Philippa. Varje gång har hon hjälpt mig. Tack Philippa, du är bäst. Jag har en plats i mitt hjärta för dig.

Bella: Jag vill tacka för din förståelse, godhet och hoppas att du är lycklig med dina barn! Tack och lycka till!

Dalal: Tack Philippa för den här tiden som vi har jobbat tillsammans. Jag är mycket ledsen nu eftersom jag alltid brukar prata med dig. Lycka till på ditt nya jobb!

Lulu: Tack Philippa för att du har hjälpt mig mycket! Lycka till Philippa!

Aaron: Tack för allt, för din undervisning.

Elisa: Tack Philippa! I början förstod jag inte alls svenska men nu är jag lite bättre. Därför att du är en jättejättebra lärare! Jag hoppas att det går bra på ditt nya jobb!

Eleverna och Philippa: Vi vill också säga lycka till till Elisa! Elisa är en bra kompis. Vi kommer att sakna henne mycket!!!

onsdag 2 maj 2012

Lycka till!

För inte så länge sen så började jag på Lernia i Ektorp. Min lärare blev då Phillipa det var några lärorika och roliga  månader. Men nu tyvärr så slutar hon och jag ville bara säga lycka till och tack för allt Phillipa. Hoppas dina nya elever är lika trevliga som oss och om du inte trivs där är du välkommen tillbaka.

Hälsningar Bella.