onsdag 10 augusti 2011

6 augusti
I dag vaknade jag föst.  Det regnade jätte mycket. Vera sov fortfarande. Jag trodde att Vera skulle bli ledsen när hon skulle vaknar. I går pratade hon att hon vill åka idag till Kadriorgs slott. Med sånt väder är det bättre att vi ska besökas slott imorgon.
Vilken tur att vi bor på ett sådant fint hotell! Idag vi behövde inte gå ut. Faktiskt glömde vi att berätta på vilket fint hotell vi bor. Hotell heter Swissôtel Tallinn. Det är ett lyxhotell mitt i affärsdistriktet och har panoramautsikt över Gamla stan och Östersjön. Hotell med 238 rum och sviter lyx, inklusive 3 restauranger och Purovel Spa och sport.
Vi åt frukost i frukost buffé och drack riktig god varm choklad som var gjord av schweizisk choklad.
Efter det åkte vi hiss till 11 våning. I där ligger SPA avdelning. I der vi spenderat halva dagen. Vi gjorde olika behandlingar. Vera hade speciell till gravid behandling. Jag hade klassisk schweizisk massage med olja. Vi hade vår lunch på spa avdelningen, vi drack apelsin fresh och åt en liten sallad.
Efter vi gick i vårt rum och bytte kläder för att åka till restaurangen Olde Hansa. Det hade slutat regna. Vi tog taxi till restaurangen vi var förvånade över att i restaurangen dom inte hade belysning utan bara stearinljus och personalen vart klädd i gammal traditionell Estlänsk dräkt. Vi provade där traditionell Estlänsk mat. Efter vi åkte till hotellet för att sova och vara redo till morgondagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar