fredag 6 april 2012

Dag 5- Aten, mysdag

Imorse vid frukostbordet har vi bestämt oss att ha en riktig tjejdag med shopping och nöje. 
Strax efter vi åt upp de goda grekiska bakverken och drack vår kaffe, åkte vi till Monastiraki, en höggljudd loppmarknad som utgör en stor del av distriktet Plaka (gamla staden). Det är en livlig ställe med många människor båda greker och turister. Här hittar man en mängd små butiker och gatuförsäljare med handgjorda saker, kläder, skor, souvenirer, smycken, och mycket, mycket mer.


Vi har handlar många små saker, presenter till alla hemma i Stockholm. Jag hoppas bara att allting får plats i våra resväskor. 


Efter flera timmar med shopping åt vi den godaste moussakan nånsin på en uteservering på Plaka


 och sen alla var överens om att vi behöver ta det lungt och koppla av resten av dagen, så att nästa destination var en Fish Spa.

Det var en riktigt spännande upplevelse att stoppa in fötterna i en bassäng full med små fiskar. Vi fick goda drinkar och skön formassage också.
Med lena fötter och med leende på läpparna åkte vi tillbaka till hotellet, tog ett glas vin i lobbyn och sa hej då för dagen och gick alla till var sitt rum.

Underbar dag...

1 kommentar:

  1. Vad synd att ni inte tog med er mina fötter innan ni åkte! De behöver en fiskbehandling innan de kan promenera i sommarsandaletter...

    /Philippa som fortfarande är avundsjuk...

    SvaraRadera