måndag 22 augusti 2011

Köping dag i Riga

Köping dag i Riga
12 augusti

Vi gick upp rätt så sent idag, det var klockan 10.00. Frukosten i hotellet slutar klockan 10.00. Vi var jätte hungriga. Vi hade inget val vi måste vara etta någonting. Klockan 10.30 vi stod  färdiga och väntade på taxi. Sen åkte vi till restaurang Douablu coffee som ligger i Terbatas iela 2, och i där vi åt vår brunch.


Under tiden vi hade pratat vad skulle vi göra idag.  Vi hade kommit fram att vi vart lite trötta från sevärdheter och bägge två mådde inte så bra. Vi hade shopping syndrom och en enda medicin var att åka till köpcentrum. Vi hade åkt till en stor köpcentrum Alfa som liger på Brivibas iela 372  för att handla. Vi köpte mycket kläder i der. Sen åkte vi till Pallazzo Italia, som är ett lite mer exklusivt italienskt varuhus på fem våningar, med märken som Valentino och Coccinelle och många andra märkens kläder.  I der köpte vi Luis Vitton väskor. Efter vi vart färdig handlat vi åt mat på en italiensk restaurang som finns i den köpcenter. Det var en jätte go pasta med svamp sås. Efter det åkte vi till stor souveniraffär på två våningar med lokalt hantverk från hela Lettland som ligger på Krasta iela 46. I der finns keramik, linne, hattar, ylletröjor och vantar . Vi köpte vantar som souvenirer till våra familjer medlemmar. Vi tror att de blir glada över dem varma och snygga presenter.
Ny vi precis hade kommit till vårt hotell rum. Vi är trötta. Vi ska äta mat i hotell restaurangen , sen vi ska lega oss.

Hej då!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar