måndag 6 juni 2011

Min favoritplats

Jag ser många hus och många träd. Jag hör lekande barn, sus träd. Det doftar träd och olika blommor. Jag känner jättebrå, glad. Min favoritplats är min veranda.

3 kommentarer:

  1. Mitt favoritplats i Stockholm är sandhamn. Dit åker jag varje sommar med båt. Det lukta gott om havet och det är vackert att tita ut över det blå vattnet från däcket. Med det samma vi klivit av går vi och äter på en restaurang. sist åt jag hamburgare med hemlagade pommes frites och min sambo at stekt strömming med potatis .Det smakade himmelskt !till det drack jag coca-cola och min sambo drack lättöl. Därefter gick vi och tittade på huset där för angust strindberg bott en gång.sedan går vi får det mesta till stranden . jag passar johannes medan min sambo badar hela tiden . fast det händer att jag också tar mig ett dopp! det känns skört med det kalla vattnet mot den varma huden, när vi åker hem på kvällen är vi jättetrötta . vi somnar fort och drömmer om nästa gång vi ska åka till sandhamn !
    skrivet av obi

    SvaraRadera
  2. För att nå denna plats måste jag åka bil. Det är en lugn plats så fredligt, kan du höra fåglar och har en bra utsikt över ön. Det finns en doft av tall och frisk luft i stället. Här kan du grilla och mat, som är en offentlig plats, inga problem med att ha en fest med vänner. Platsen är mycket rent och har gott om utrymme. Min favorit plats är en liten skog på Teneriffa kallas Las Lajas.

    Richard WAR

    SvaraRadera
  3. Bravo Zaneta, Obi & Richard! Imorgon ska jag visa er Obi & Richard hur man skriver inlägg!

    Vi ses imorgon eftermiddag!
    /Philippa

    Obi, var tog du vägen idag?

    SvaraRadera